Verkoop uw vordering aan Debt Capital

Hoe werkt het verkopen van uw vordering?

Denkt u er aan om uw vordering aan een incassobureau of een ervaren organisatie in financiële intermediatie te verkopen? Dan bent u bij Debt Capital aan het juiste adres. Heeft u één of meerdere crediteuren? Wij kopen de vordering bij u op. U kunt uw vordering verkopen als particulier of als bedrijf. Hierdoor hoeft u zelf geen tijd te besteden aan uw schuldeiser en loopt u geen risico’s. Bent u benieuwd naar ons percentage? Voor meer informatie over het percentage kunt u contact opnemen via info@debtcapital.nl of 06-11397223.

Om welke redenen kunt u een vordering verkopen aan Debt Capital?

U kunt om diverse redenen uw vordering verkopen aan Debt Capital. Veel bedrijven hebben te maken met klanten die niet binnen de vastgestelde termijn betalen. U wilt dit geld natuurlijk ontvangen, aangezien u daar diensten of producten voor heeft geleverd en u heeft dit geld waarschijnlijk ook nodig om te investeren in uw organisatie. Het is dan ook belangrijk dat u dit geld zo snel mogelijk ontvangt. Tevens loopt u als crediteur het risico dat de debiteur de WSNP in gaat, failliet gaat of ‘verdwijnt’. In deze gevallen kan het zijn dat u slechts een deel van het bedrag krijgt of dat u helemaal geen geld ontvangt. Lukt het u zelf niet om de klant te laten betalen? Dan kunt u kiezen voor de verkoop van uw vordering aan Debt Capital. Niet alleen zullen wij ervoor zorgen dat de crediteur zo snel mogelijk het bedrag betaalt, maar ook nemen wij de diverse risico’s van u over bij de verkoop van uw vordering.

Verkoop uw vordering als bedrijf

Bij de verkoop vordering heeft u diverse mogelijkheden. Debt Capital koopt vrijwel alle vorderingen in. De hoogte van het bedrag en de voortgang maakt bij de verkoop vordering niet uit. Het is dus zeker de moeite waard om contact met ons op te nemen, aangezien de kans groot is dat wij ook uw vordering(en) kunnen kopen. Dit kan gaan om één of meerdere vorderingen. Dit noemen wij een vordering portefeuille. Wij kunnen diverse soorten vorderingen van bedrijven kopen. Heeft u bijvoorbeeld een product of een dienst aan een klant verkocht, maar heeft deze klant niet betaald binnen de vastgestelde termijn? U kunt deze onbetaalde facturen dan aan ons verkopen.

Tevens kunt u een huurvordering aan ons verkopen. Dit is aan te bevelen als u een huurder heeft die de huurpenningen niet betaalt. Een ander voorbeeld voor de verkoop vordering is schade die ontstaat doordat een contract niet nagekomen wordt. In dit geval ontvangt u geen goederen van de leverancier, terwijl dit wel vastgesteld is in het contract. Hierdoor kan uw bedrijf financiële schade oplopen die de leverancier dient te betalen. U kunt tevens een vordering verkopen aan het incassobureau of aan uw specialist in financiële intermediatie, Debt Capital, als u een huis verkocht heeft en de koper niet betaalt.

Welke mogelijkheden zijn er voor het verkopen van een vordering als particulier?

Een vordering verkopen als particulier is tevens mogelijk bij ons. Heeft u bijvoorbeeld geld geleend aan een vriend of aan een kennis en heeft u dit bedrag nog niet terug gekregen? Dan kunt u deze verkopen aan Debt Capital. Tevens kunt u de vordering verkopen als particulier als uw werkgever u geen loon betaalt of als u geen geld van de verzekeraar ontvangt terwijl u daar wel recht op heeft. Verkoop uw vordering zodat u daar zelf niet meer achteraan hoeft.

Welk vorderingsverkooppercentage kunt u verwachten?

Als u kiest voor de verkoop van uw vordering, dan wilt u natuurlijk weten welk percentage u kunt verwachten. Debt Capital biedt bij elke vordering een ander percentage. Het percentage is ongeveer gelijk bij de vordering verkopen als particulier en verkoop vordering als bedrijf.

Hoe kunt u uw vordering verkopen?

Wilt u uw vordering verkopen aan een incassobureau of aan Debt Capital verkopen? U kunt dan telefonisch contact opnemen via +316-11397223 voor de verkoop vordering. Tevens kunt u bij de verkoop van uw vordering kiezen om het contactformulier op onze website in te vullen. Wij zullen u dan zo snel mogelijk terugbellen. Tijdens het telefonische contact kunt u aangeven welke vordering(en) u aan ons wilt verkopen. Wij kunnen dan aangeven of we geïnteresseerd zijn in het kopen van uw vorderingen. U kunt ook klikken op de knop ‘Verkoop nu uw vordering’. Nadat u alle vlakken heeft ingevuld en eventueel bestanden heeft toegevoegd, nemen wij uw aanvraag in behandeling. Het kan zijn dat er nog informatie ontbreekt. In dat geval sturen we u een mail of we nemen telefonisch contact met u op over de verkoop van uw vordering.

Als we hebben bepaald of we de vordering willen kopen, dan nemen we eveneens contact op. Wij zullen u vertellen welk bedrag wij kunnen bieden voor de verkoop van uw vordering. Mocht u akkoord gaan met het bod voor de verkoop vordering, dan stellen wij een akte van cessie op. Dit document zorgt ervoor dat de overname bindend is nadat beide partijen de akte ondertekend hebben. Uiteraard mag u ook contact opnemen als u vragen heeft over onze diensten voor de verkoop van uw vordering. Onze ervaren medewerkers beantwoorden graag uw vragen over de verkoop vordering (ook over het vordering verkopen als particulier) en het percentage.

Neem direct contact op

1 + 3 =