Vordering kopen

Vordering kopen bij Debt Capital

Wilt u een vordering kopen? Neemt u dan contact op met Debt Capital. Wij zijn gespecialiseerd in het kopen en verkopen van vorderingen. Dit betekent dat wij u diverse vorderingen kunnen bieden. Ons aanbod wisselt regelmatig, waardoor wij u ook graag op de hoogte houden als we nieuwe vorderingen hebben.

De mogelijkheden voor een vordering kopen

Bij Debt Capital kunt u een vordering kopen. Wij kopen onder andere onbetaalde facturen, zakelijke geldleningen, huurvorderingen en loon vorderingen. Dit kunnen zowel losse vorderingen zijn als portefeuilles. Een aantal van deze vorderingen kunt u weer van ons overnemen. U dient er dan voor te zorgen dat de debiteur de schuld betaalt. Uiteraard voorzien wij u van alle informatie als u een vordering wilt kopen. Zo kunt u goed inschatten of de vordering bij u past of dat u liever een andere vordering koopt. Mocht u de vordering willen kopen, dan zullen we onderhandelen over de prijs. Als we allebei akkoord gaan met de prijs, dan ontvangt u de akte van cessie in tweevoud. Deze dient u te ondertekenen als alle gegevens kloppen. U stuurt dan één van de aktes naar ons terug en de ander mag u houden. De akte van cessie is een document dat bij ondertekening de overdracht bindend maakt.

Hoe kunt u een vordering kopen?

Wilt u een vordering kopen van Debt Capital? Neemt u dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via het nummer +316-11397223. Ook kunt u het contactformulier op de website invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Debt Capital vertelt u graag welke vorderingen wij aan u kunnen verkopen. Mochten wij momenteel geen vorderingen hebben, dan kunnen we u opnemen in onze database. Wij nemen dan contact met u op als we een vordering hebben voor de verkoop.

Neem direct contact op

13 + 8 =