Facturen verkopen

Snel over meer werkkapitaal beschikken. Uw cashflow blijft op orde.

Het is erg vervelend als u nog geld moet ontvangen van debiteuren. Het kan er zelfs voor zorgen dat uw bedrijf in de financiële problemen komt. U wilt dan ook het liefst zo snel mogelijk het geld ontvangen. Debt Capital helpt u daar graag mee. Wij bieden namelijk factoring aan. Dit houdt in dat u  uw facturen aan ons kan verkopen. Vervolgens zorgen wij ervoor dat wij het geld van de debiteuren ontvangt. Uiteraard bieden wij de facturen verkopen tegen een eerlijke prijs aan.

Wat zijn de kosten voor het financieren van werkkapitaal?

De kosten voor de financiering van facturen zijn voor iedere MKB-er of ZZP-er hetzelfde. Afhankelijk van de betalingstermijn betaalt u een vast percentage voor factoring. Hier komen nooit extra kosten bovenop. Bij Debt Capital  weet u dan ook altijd vooraf waar u aan toe bent.

Wij berekenen onze kosten over uw facturen als volgt:

    • 4% over het factuurbedrag, wanneer u een betaaltermijn van 30 dagen hanteert;
    • 5% over een factuur met een betalingstermijn van 60 dagen;
    • 6% bij een betaaltermijn van 90 dagen.

Om welke redenen kunt u kiezen voor het verkopen van uw facturen?

Elk bedrijf heeft geld nodig om te blijven bestaan. Heeft u meerdere klanten of afnemers die de facturen niet betalen? Dan kan het zijn dat u in de financiële problemen komt. Waarschijnlijk heeft u zelf al van alles geprobeerd om het geld te ontvangen. U heeft bijvoorbeeld herinneringen gestuurd en u heeft meerdere keren contact opgenomen. Mocht dat allemaal niet helpen, dan zou u kunnen starten met een incasseringstraject. Helaas duurt dit traject vaak lang, terwijl u het liefst zo snel mogelijk uw geld wilt ontvangen. Ook loopt u het risico dat de debiteuren ‘verdwijnen’ of dat ze failliet gaan. In dat geval zult u uw geld niet ontvangen. De facturen verkopen aan Debt Capital is dan de beste oplossing. Een factuur verkopen geeft u meer zekerheid.

De voordelen van facturen verkopen aan Debt Capital

Het is erg vermoeiend om steeds achter debiteuren aan te gaan. Ook zit u niet te wachten op een jarenlang traject. Bij Debt Capital begrijpen wij dat volledig. Wij bieden u professionele hulp aan in de vorm van factoring. Facturen verkopen zorgt ervoor dat u zelf niet langer contact op hoeft te nemen met debiteuren. In plaats daarvan zorgen wij ervoor dat de debiteuren zo snel mogelijk zullen betalen. Wij hebben jarenlange ervaring in de incassobranche. In de meeste gevallen kunnen wij ervoor zorgen dat u uw geld binnen 24 uur ontvangt. U beschikt dan weer over financiële middelen waarmee u uw bedrijf kunt laten voortbestaan. Dankzij het facturen verkopen kunt u uw tijd en energie steken in belangrijke zaken, zoals het runnen van uw bedrijf.

Hoe gaat het facturen verkopen in zijn werk?

Een factuur verkopen hoeft niet ingewikkeld te zijn. Via onze website kunt u een factuur indienen via het contactformulier of via de mail. Vervolgens bekijken wij de factuur en de bijbehorende documenten. De volgende stap is het ondertekenen van de akte. U ontvangt van ons het bedrag van de factuur, minus de factorfee. Wij nemen contact op met uw debiteur. De debiteur zal het bedrag naar Dept Capital overmaken. Nadat wij het geld van de debiteur hebben ontvangen maken wij het eventuele restbedrag naar u over. De financieringskosten worden van dit bedrag afgetrokken. Het proces is dan volledig afgerond.

Een factuur verkopen aan Debt Capital

Debt Capital staat altijd voor u klaar als u nog geld moet ontvangen van debiteuren. Neemt u gerust contact met ons op over een factuur verkopen. Wij voorzien u graag van meer informatie over onze factoring. U kunt ons telefonisch bereiken via +316-11397223. Ook kunt u een mail sturen naar info@debtcapital.nl of u kunt het contactformulier op de website invullen. Stelt u gerust alle vragen die u heeft over een factuur verkopen. U kunt dan zelf bepalen of factoring voor u een geschikte oplossing is. Mocht u de facturen verkopen aan Debt Capital, dan houden wij u uiteraard op de hoogte van de voortgang. U mag ook zelf op elk gewenste moment contact opnemen als u wilt weten hoe het ervoor staat.

Neem direct contact op

13 + 8 =