Factoring

Snel over meer werkkapitaal beschikken. Uw cashflow blijft op orde.

Het ondernemerschap gaat gepaard met risico’s. Financiële risico’s als gevolg van slechte betalers en wanbetalers, zijn wellicht de grootste risico’s. Er zijn verschillende manieren om deze risico’s in te dekken. Denk hierbij aan een strak gepland debiteurenbeheer. De meeste oplossingen zorgen er echter voor dat u er veel extra werk van heeft. Kiest u voor factoring dan kiest u voor volledige eliminatie van financiële risico’s door wanbetaling.

Wat is factoring?

Bij factoring kiest u er in het kort gezegd voor om uw facturen over te dragen aan een factoringmaatschappij. U betaalt slechts een kleine vergoeding aan de factoringmaatschappij in ruil voor het direct uitbetaald krijgen van de overgedragen facturen van uw klanten en het debiteurenrisico wat voor u wegvalt. De cashflow van uw onderneming blijft op deze wijze gezond en u hoeft zich geen zorgen te maken over het uitblijven van betalingen door uw klanten en een eventueel op te starten incassotraject.

De diensten van Debt Capital

Debt Capital is specialist in factoring. Wij nemen graag de openstaande facturen van u over waardoor u volledig wordt ontzorgd. U kunt factoring in dit geval zien als een financieringsvorm. Kiest u voor factoring door Debt Capital dan heeft u doorgaans binnen 24 uur de beschikking over het geld van de openstaande facturen.

Factoring aanvragen bij Debt Capital

Houdt u zich liever bezig met uw passie, ondernemen? Wij helpen u graag om voldoende cashflow te creëren. Dien uw factuur in per mail of via de website. Vervolgens beoordelen wij de factuur en de onderliggende stukken. Na akkoord ontvangt u van ons een akte die u ondertekend dient te retourneren. Wij zullen aan u de factuur, minus de factorfee, uitbetalen. Het contact met en beheer van de debiteur verloopt rechtstreeks met Debt Capital. Na betaling van de factuur ontvangt u van ons het eventuele restbedrag minus de financieringskosten. Zo eenvoudig is het.

Neem direct contact op

15 + 5 =